Translate

петак, 7. јул 2017.

НИК ВУЈИЧИЋ ОДРЖАО МОТИВАЦИОНО ПРЕДАВАЊЕ НА БЕЛОМ ДВОРУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ   


Београд, 7. јул 2017 – Фондација Престолонаследника Александра за образовање и културу организовала је по други пут предавање Ника Вујичића, једног од најбољих мотивационих говорника на свету. Сва места у Белом двору била су испуњена до последњег, а предавање је привукло највише средњошколаца, менаџера, запослених друштвено одговорних компанија, као и представника дипломатског кора.
На самом почетку, присутне је поздравио Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар:
„Наш данашњи гост, Ник Вујичић, прави је пример одлучног човека који је показао да ништа није немогуће и да не треба одустајати од великих циљева иако се можда чине недостижним. Сигуран сам да ће његово предавање упутити изузетно значајну поруку свим нашим људима, да морамо да радимо на себи, да се не бојимо изазова и да само тако можемо да градимо бољу и срећнију будућност за све нас“, рекао је Престолонасленик Александар.
Познати говорник својим наступом мотивисао је присутне да не одустају од својих циљева ма колико они деловали неоствариви. Мотивациони говори подстичу нас да пружимо „више од максимума“, како у пословној, тако и приватној сфери живота. Осим личне мотивације, ово предавање присутнима је показало и шта су други способни да постигну само уколико имају одговарајућу подршку.
Ник Вујичић је Србин, рођен у Аустралији, мотивациони предавач светског реномеа рођен са тетра-амелија синдромом, генетским поремећајем којег карактерише недостатак сва четири екстремитета. Ник је био једна од првих особа са таквим инвалидитетом која је интегрисана у формалну школску установу. Са седамнаест година је почео да држи предавања о својим проблемима и основао непрофитну организацију „Живети слободно”. Дипломирао је рачуноводство и финансијско планирање. До сада је посетио више од 24 државе, а његова предавања је пратило више од 3 милиона људи. Аутор је четири књиге. Ожењен је и отац двоје деце. Више информација о Нику Вујичићу можете наћи на адреси www.nickvujicic.com
Фондација Престолонаследника Александра за образовање и културу захваљује се компанији Фриком, која је за присутне на предавању обезбедила сладоледе

Нема коментара:

Постави коментар